Over StORM - Over het land - Over de scholen - Over de projecten - Film - Bestuur StORM - Aanmelden als donateur of info aanvragen - Wilt u ons werk direct steunen?

Wilt u ons werk direct steunen?

Dat kan stort u bijdrage op rekeningnummer 59.25.06.762 t.n.v. StORM Leeuwarden.

De Stichting ďStORMĒ wil graag donateurs werven, die met hun bijdragen structurele hulp verlenen aan de arme medemens, onder meer onder de schooljeugd, om onze medemens in Roemeens MoldaviŽ te helpen aan een betere toekomst. Enkele voordelen van de vaste inkomsten zijn: de projecten en het sturen van hulpgoederen kunnen gewoon doorgaan en de mensen in MoldaviŽ weten waar ze aan toe zijn en het realiseren van grotere projecten, o.a. het opknappen en bouwen van scholen en het creŽren van ĎOpenbare was en toilet gelegenheden kunnen worden gefinancierd.